Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:36 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Окт, 2009 4:13 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
За да не ви гърмят патладжаните във фурната преди печене ги надупчете с вилица или нож на няколко места. :)

Аз не чукам в хаванче и не пасирам, натискам няколко пъти с едно плоско с дупки, с което мачкам картофите за пюре. Лук не слагам, чесън и домати - да.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Окт, 2009 10:13 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Да, аз ги дупча преди да ги сложа в МВ. И наскоро открих колко е вкусно едро накълцаното кьопоолу. Кълцам го с един такъв нож, дето се кълца на ситно магданоз и адски вкусно става.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Окт, 2009 7:07 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
Да, аз ги дупча преди да ги сложа в МВ. И наскоро открих колко е вкусно едро накълцаното кьопоолу. Кълцам го с един такъв нож, дето се кълца на ситно магданоз и адски вкусно става.


Това беше и моята първоначална мисъл. Но нали все пак трябваше да оправдая мързела си! :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB