Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:21 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Окт, 2012 2:18 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Много вкусна става сланината , когато е без кожа.Парчетата се поставят в тенджера и на дъното сипваме прясно мляко и зелев сок.Варим на не много силен котлон около 6-7 минути.Отцеждаме и веднага овалваме със смлян черен пипер, сладък червен пипер,кимион,смлян чимен.
Поставяме в пликчета от 1 л , които са за фризер и съхранявме на студено.После е лесно трябва ни остър нож, дъска за рязане, хубаво домашно винце.Всяко парченце тънко нарязана сланинка поставяме върху препечена филийка натрита с чесън и .....сбогом чиста съвест


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB