Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:36 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Фев, 2005 2:01 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Салатата от риба тон тук е класическа, аз я правя домашна, с риба от консерва (2-3), една малка глава лук, ситно нарязана, 3-4 от сочните плътни събла целина (не знам дали има такава в БГ, по размер са като тънък праз), ситно нарязани, половин буркан мариновани краставички (подозирам, че и кисели (осолени) ще свършат работа), добавям естественно много от любимите ми копър и лимонов черен пипер и 5-6 големи лъжици майонеза. Става страхотно за сандвичи или като плънка за палачинкова торта.
Това е класическия вариант, но съм срещала разновидности на салатата, където са добавени маслини, печена чушка или горчица. Веднъж я бяха пoкрили с чипс...
Също може да се направи с прясна задушена за 3-4 мин в малко подсолена вода риба.


 Profile  
 
 Рецепта: Добавка
Сготвено на: 19 Фев, 2005 6:04 am Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Окт, 2004 11:22 pm Вто
Мнения: 88
Location: USA
Забравих да кажа, че за по-лек, не толкова рибен вкус (като коктейлна салата), може да се смеси с един пакет сварени и изплакнати под студена вода макарони.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB