Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:54 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Авг, 2012 9:55 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Фидера, ако сложиш скаридите и мидите заедно с калмарите, не се ли преваряват?Обикновено когато варя миди или скариди, те са готови за максимум 5 минути.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Авг, 2012 2:04 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 03 Фев, 2012 1:37 pm Пет
Мнения: 4
това трябва да се пробва :)


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Авг, 2012 4:58 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Мда, аз също се чудя как ще се получат. От друга страна калмарите при по-дълга обработка стават гумени. Чакаме разяснения значи.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Сеп, 2012 8:37 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Определено не става с тази технология. За 15 мин скаридите ще се свият и втвърдят, калмарите също. Трябва да се почне с мидите, после калмарите и най-накрая - скаридите.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB