Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:34 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 23 Авг, 2004 12:03 am Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Това пилешко къри много ми се иска да го пробвам. Но всичките ми опити досега със запържване в суха панировка и после задушаване, се увенчават с неуспех - панировката пада, разкашква се в соса и се получава каша с месо. Нещо бъркам явно... :?


 Profile  
 
 Рецепта: Пилешко къри
Сготвено на: 23 Авг, 2004 10:13 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Не знам защо може да е така :?. В тази рецепта брашно с куркумата образуват нещо като филм около месото, колкото да му позволят да хване хубав загар.Овалвам и изтупвам хубаво ,ако брашното е повече при пържене пада в мазнината и загаря...Това е не се сещам за нещо по специално,после никога не ми се разпадало в соса .


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB