Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:05 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Юли, 2005 4:56 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ммм, супер звучи (особено ако се разбият отделно белтъците-патладжанено суфле..:yami:) ,но това с изкисването на патладжана ме притеснява.. :-? Какво ще остане от вкусът му тогава..? :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Юли, 2005 7:34 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
ludetina написа:
...но това с изкисването на патладжана ме притеснява...

Честно казано, аз лично никога не съм пекла и изкисвала патладжаните (опитах ястието, приготвено така от друг човек и много ми хареса, обаче аз го правя с варени патладжани, тъй като от много висене в нета нямам много време за готвене :oops:)...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB