Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:54 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Авг, 2005 3:06 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Имах предвид, че за да имам търпение да изчакам тази вкусотия, ще ми трябват повече винени чаши :oops: Но да ти кажа, съмнявам се, че месото вътре ще се опече със скоростта на тестото, може би е добре да се покрие с фолио, което да се махне накрая.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Авг, 2005 3:29 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Имах предвид, че за да имам търпение да изчакам тази вкусотия, ще ми трябват повече винени чаши :oops: Но да ти кажа, съмнявам се, че месото вътре ще се опече със скоростта на тестото, може би е добре да се покрие с фолио, което да се махне накрая.


Добре де, може и 3 чаши! :lol:

Месото се опича достатъчно добре, нали преди това е запържено. Но може и фолио да се сложи за малко.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB