Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:14 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Авг, 2005 1:43 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Леле, леле... Прав си, от една порода сме. Обаче 2в.ч. за 45мин. ми се види твърде скромно...


???
Мислиш, че няма да се опече? Честно да си кажа, не помня вече точно, отдавна не съм го готвил.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Авг, 2005 3:06 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Имах предвид, че за да имам търпение да изчакам тази вкусотия, ще ми трябват повече винени чаши :oops: Но да ти кажа, съмнявам се, че месото вътре ще се опече със скоростта на тестото, може би е добре да се покрие с фолио, което да се махне накрая.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Авг, 2005 3:29 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Имах предвид, че за да имам търпение да изчакам тази вкусотия, ще ми трябват повече винени чаши :oops: Но да ти кажа, съмнявам се, че месото вътре ще се опече със скоростта на тестото, може би е добре да се покрие с фолио, което да се махне накрая.


Добре де, може и 3 чаши! :lol:

Месото се опича достатъчно добре, нали преди това е запържено. Но може и фолио да се сложи за малко.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB