Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 10 Апр, 2024 9:43 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 30 Авг, 2007 6:05 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Куцо пиле написа:
ludetina написа:
Без да белим патладжана го режем на правоъгълни парчета 6/3 см.


Много ви се моля, обяснете точно как става това? Не че с кръгли филийки ще стане по-зле, ама ми е страшно любопитно!


Аз го правя така (понеже книгата е моя и в нея има картинки стъпка-по-стъпка): Нарязвам патладжана по дължина на филии, дебели 7-8 мм. И след това вече на правоъгълни парчета с въпросните размери.

Обаче го беля - така става по-вкусно, но не е красиво като в книжката :cry:


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Авг, 2007 8:57 am Пет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Aaa, ясно. Мерси много, Биски :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB