Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:21 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Сеп, 2005 3:38 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
marabu написа:
Зелен фасул по италиански



Източник : "Тенджера под налягане"


1 кг зелен фасул
500 г домати
80 г олио
1 глава лук
1-2 скилидки чесън
копър
магданоз
сол

. Изчистете, измийте и нарежете зеления фасул.Обелете и нарежете доматите, лука и чесъна.
. Задушете леко доматите и лука в 60 г мазнина, сгорещена на дъното на тенджерата.
. Прибавете зеления фасул, копъра, чесъна и солта.
. Затворете тенджерата и варете на тих огън 10 минути след завъртването на вентила.
. Непосредствено преди поднасянето прибавете към зеления фасул останалото олио и поръсете магадноз.


Мерси! :lol:
Не знам далиже по италиански, но точно така смятам да го спретна- всичко заедно и на веднъж и айде. Смятам обаче да му сложа 4-5 малки картофчета на кубчета, майка така прави и става много вкусно.
Дано само да стане на "мазнинка", само това ми е изискването! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB