Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:29 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Ное, 2005 10:07 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:
Едно въпросче има Зелената Мамба: От къде по туй време пресно агнешко? Или става и с друга мръФка?

Арабчетата в месарниците около Женския ще ти смелят - е, не е баш агнешко, а бате му, но като го минат 2 пъти на машината, си става.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 10:33 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Алеко написа:
...Измамница! :lol: И още нещо ми направи впечатление: Първо пишеш, че манджата се вари в тенджера, а после, че си я пекла във фурна. Кво всъщност да правим? :shock:


Напълних само три дюли, за такова количество не ми се разкарваше до пазара за агнешко.
Относно варенето - самите дюли бяха много крехки след предварителното запичане в микровълновата; притесних се, че ще се разкашкат в тенджерата, като ги варя (материалът за суфлето стана точно така :evil:). Затова реших да ги изпека във фурната.

Накратко:
твърдите дюли се варят, меките се пекат.

[hide=@ Алеко]Внимавай, като издълбаваш дюлите, да не стане някой сакатлък.[/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 11:46 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Ще внимавам, Бисквитке, непременно! Че тез дюли много твърдички!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB