Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:46 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Ное, 2005 12:23 am Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Rus0koska написа:
Това наистина звучи страхотно. В най скоро време ще опитам. Само ми кажи какъв горе долу трябва да е диаметъра на тавата в която ще пека ;)


Размерът няма значение :lol:
Правила съм я в дълбока форма за торта 25см и става дебел пласт тесто, и в тава 40см - тогава тестото е на по-тънък пласт, зависи какво предпочиташ. На мен тънкият вариант повече ми харесва. Тогава и времето за печене е по-кратко.


 Profile  
 
Сготвено на: 29 Ное, 2005 10:24 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
И аз съм фенка на по-тънките варианти ;) В тава ще го правя


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB