Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:30 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Ное, 2008 6:35 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
gotin написа:
...Но никак, ама никак не е трудно човек сам да си измеси една шепа тесто за една тавичка лазаня, стига да не го мързи.
На практика, месенето не е по-дълго от варенето на сушените кори. :) :)

Тестото се замесва за 3 до 5 минути, но преди да се разточи, трябва да престои около 20 минути, за да не залепне и не се накъса.
Иначе си прав, никак не е трудно.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB