Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Окт, 2018 3:32 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 09 Дек, 2005 4:25 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Свински ребра с чеснов-меден сос

Източник : Carina

500 г свински ребра

Сос

50 мл течен мед
1 ч л червен пипер
1 гл чесън
2 с л соев сос Light
50 мл бяло вино
50 мл вода
сол
черен пипер

. Чесън се почиства и всяка скилидка се нарязва на половинка...
. Всички продукти за соса се омесват и месото се залива ..
. След 30 мин месото се изважда от марината и се подсушава с кухненско руло..
. В нагорещен тиган се сипва малко олио и се запържват гърдите почти до готовност...
. Поставят се във форма огнеупорна...
. Чесън се запържва в същия тиган.. добавя се марината от месото... и разбърквайки се готви, докато не започне да се сгъстява...
. Готовия сос се излива върху месото и формата се поставя в гореща фурна за 7-10 мин ..


** Използвах скара за приготвянето на ребърцата ... както и после MW за дозапичането ..От 10 ребърца останаха за 2 ... За Гарнир имаше пържени картофи ! :)

Image
Image


Attachments:
Свински ребра Карина.jpg [38.88 KiB]
Downloaded 318 times
Свински ребра Карина 2.jpg [48.12 KiB]
Downloaded 307 times
 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB