Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Юни, 2020 1:41 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 13 Яну, 2006 5:59 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
По молба на Фидера пускам тази Мексиканска тортия с уточнението, че не съм я готвил, а само съм превел рецептата.

Продукти:
5 яйца,
1/2 чаша шунка от бут (jamón)
1 малка глава лук
2 с.л. масло
1 с.л. магданоз
сол на вкус

Приготвяне:
Яйцата се разбъркват заедно със ситно нарязаните лук и магданоз.

Добавят се сол и шунката (също ситно нарязана).

Маслото се разтапя в тиган и когато се загрее достъчно се изсипва горната смес.

Когато стане готова от едната страна, тортията се обръща и се пържи от другата, след което се сгъва на две.

Истинската тортия е златиста отвън и крехка (мека) отвътре.

Източник


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB