Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:29 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
 Рецепта: Китайски ориз
Сготвено на: 24 Окт, 2004 2:17 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Юли, 2004 10:34 pm Пон
Мнения: 18
Location: Варна
По принцип в китаиската кухня използват като нашия ПИЛАФ ОРИЗ
и го смесват с различни ястия(това е в повечето китаиски ресторанти)
А иначе се приготвя в съд ( нещо като ..... темперер за шоколада)
които се нагрява винаги с еднаква температура от всички страни едновременно.
Маалее много писах днес да взема да поспра ве4е , ако има не6то пи6ете :)))


 Profile  
 
 Рецепта: Китайски ориз
Сготвено на: 24 Окт, 2004 2:21 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Юли, 2004 10:34 pm Пон
Мнения: 18
Location: Варна
Хаиде пак се сетих не6то :D
Пилаф ориз ( не съм най добрия) се приготвя :
24 часа се кисне в хладка вода и след това се вари във вряла вода.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB