Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Мар, 2006 1:06 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Jasen написа:
...Откъде малинов оцет...

Ако ме помолиш, може и да ти дам мъничко ;) .
Италианците много го тачат, дори и на сладолед капват по малко.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Мар, 2006 2:10 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маскарпоне има вече почти навсякъде. Малинов оцет тоже.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Мар, 2006 3:50 pm Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Маскарпоне може да се замени с Рикотта, което си е чиста проба извара или с Крийм-чийз

Домашно сирене-крема се прави от саламурено сирене( обезсолете го ако трябва) и заквасена сметана в пропорция 1:1 разбити на крем с вилица - практически не може да се различи на вкус.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB