Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:31 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Апр, 2008 7:10 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
ТеА75, в рецептата, написана от Лудетина, рулцата се запържват, за да се запечатат и да останат сочни. След това се задушават с течност.

Ако на теб това не ти харесва (или понася), направи го по начина, който смяташ за най-подходящ. Важното е на теб и близките ти да ви е вкусно.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2008 5:46 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Яну, 2008 4:28 pm Сря
Мнения: 74
Location: London
да споделя резултата от рулцата - станаха великолепни. разликата, че ги задуших в тефлонова тавичка с капак и след това ги запеках около 15 мин. рецептата е великолепна след седмица, две са ми дали поръчка за повторение.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Апр, 2008 7:45 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Tea, радвам се , вретената са ви харесали. :) Аз не съм ги правила от мноого отдаван, така че балгодаря , за ремайндера. :)
Биски , мерси! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB