Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 15 Авг, 2020 4:24 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 30 Май, 2006 10:26 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Гюведже по унгарски

Продукти:
300 г телешки шол
1 глава лук
2 червени чушки
1 люта чушка ( по желание)
1 с л доматено пюре
150 мл вода
щипка захар
1/2 ч л оцет
сол

• Телешкото месо се нарязва на кубчета 2 Х 2 см .
• Запържва се в нагорещен тиган, докато не изчезне розовият цвят на месото.
• Месото се изсипва в гюведже, отгоре се поставя лукът, нарязан на филийки.
• Добавят се чушките нарязани на едро.
• Доматеното пюре се размива с водата, прибавя се щипка захар, оцета.
• Пече се в предварително загрятва фурна на 200 с за около 40 минути, като отвреме на време се разбърква.

Image


Attachments:
Гюведже по унгарски .jpg [48 KiB]
Downloaded 280 times
 Profile  
 
Сготвено на: 07 Юни, 2006 4:50 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Определено ще зарежа вегетаринастването, ако продължавате с тези хубави рецепти и снимки. :twisted:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB