Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:49 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Юли, 2006 4:29 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Тестото е супер, с него може да се направи открит пай (т.е. без горна кора) или полуоткрит (с решетка) и тогава може спокойно да се желира.

И аз съм от късметлиите, които си хапнаха от пая 8), благодаря, Пиле!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB