Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:12 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
 Рецепта: Фуа гра (foie gras)
Сготвено на: 25 Юни, 2009 8:29 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Май, 2008 9:52 am Пон
Мнения: 157
В България определено се предлага гъши (освен патешки) черен дроб, защото България е една от трите държави (заедно с Унгария и разбира се Франция), където се произвежда такъв дроб. За производството му гъските се "гушат" (за да се увеличи няколкократно), което в съвремието се прави с един апарат под налягане и което се смята, че е много болезнено за гъските. Това стана повод за голям скандал в Европа, особено сред защитниците на животните.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB