Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:40 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Яну, 2007 1:13 pm Чет 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Едновременно и независимо сме изобретили телефона :mrgreen:

Само че аз имах бонфиле и го разделих всяко на две по дължина.
Като се разстеле се получава нещо като ветрило колкото две длани.
Пълнеж - задушена колкото да й излезе водата бамя и пак така задушени печурки на тътки.
Имаше много салати и до гарнитура не се стигна, само един лек сос от чорбата дето остана от печенето.

Само че трябва да се прокарва с по чаша-две червено инак стават отровни бонфилетата :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2007 4:01 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
След тази прасешка двадесетдневка ще гледам да се огранича само с изпробване на гарнитурката. А при основното що точно мускат :roll: заради синьото сирене ли? Или това ти се откъсна от сърце?


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2007 4:16 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
...А при основното що точно мускат :roll: заради синьото сирене ли? Или това ти се откъсна от сърце?


Това имаше отворено в хладилника.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB