Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:31 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Фев, 2007 11:35 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
:mrgreen: Айде сега , да те замеряме с домати - при цената им в момента, ги предпочитам на салата. :mrgreen:

И моите наблюдения за предлаганите в магазините люти сосове са, че само Табаското е от този вид, останалите са тип "чили" - с домати и какви ли не добавки. А в пастата от люти чушки имаше ли оцет, защото това е основния вкус - лютокисел.

Аз съм писала, че крилцата може и да не са пържени - просто така са най-популярни в Щатско.

Биски, крилцата си изглеждат много добре :ligi: и най- важното е, че са ви харесали. :bing: :flow:

И другия път да пратиш Мистъра за бира. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Фев, 2007 11:45 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Мисля, че в пастата няма оцет (надписите са на корейски :oops:), но аз сложих и оцет в марината.

Ако бяхме взели бира, нямаше да има място за много крилца в тумбачетата ни :cry: Но следващия път непременно ще го пратя!


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Фев, 2007 11:56 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Браво - значи се е получило каквото трябва. :)

"За две бири винаги има място" - из изказването на виден американски професор. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB