Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 27 Ное, 2021 3:10 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2007 7:37 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Голям си Гявол. Китайско се реже и готви най-лесно и бързо. Всичко е на едро и после на силен огън за минутки. Аз така отбивам номера като ме мързи. :twisted:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB