Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:29 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2007 4:38 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Мерси, това не го знаех.
А след бланширането не ги ли поливаш със студена вода и/или лед.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2007 4:44 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
IPA написа:
Мерси, това не го знаех.
А след бланширането не ги ли поливаш със студена вода и/или лед.

Ц - оставям ги в гивгира да си се отцеждат и
да чакат микса с наденичките :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB