Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:53 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 26 Апр, 2007 1:26 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
400г сварено телешко (може джолан)
4 филенца аншоа
2с.л. каперси
1 жълтък
2с.л. лимонов сок
1 лимон
100г. риба тон от консерва в зехтин
4с.л. зехтин, сол, ч.пипер

Филетата аншоа, отцедените каперси, жълтъкът, лимоновия сок и отцедената риба тон се разбиват с миксер или в блендер, като постепенно се прибавя зехтинът. Подправя се със сол и ч.пипер. Месото и лимонът се нарязват на тънки резени. В чиния за сервиране се подреждат лимоновите кръгчета, върху тях месото, залива се със соса и се захлупва с по-дълбока чиния. Оставя се в хладилника за 1 нощ. Изважда се на стайна температура 3ч. преди сервиране и се поръсва с 1-2ч.л. каперси.

източник: http://www.talerka.ru


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB