[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3920: file_get_contents(http://kulinar.bg/?load=Open::Services::RightForumWidgets): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Unavailable
Gingered Chicken Wings (Пилешки крилца с джинджифил)
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 04 Дек, 2021 12:55 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Мар, 2008 8:21 am Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Фев, 2008 8:58 pm Вто
Мнения: 3
Location: Разград
Не би ли било хубаво, ако се изпекат на фурна? Така може да се облива с маринатата през цялото време. Ще направя това и ще пиша, но мисля, че ще бъде вкусно, съдя от маринатата. :idea:


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Мар, 2008 10:57 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аз съм ги правила с такава марината само,че ги пека върху решетката на фурната и отдолу слагам тавичката.Стават чудесни.А на скара от меда много залепват и стават черни.Може да ползвате и вентилатор ако имате такъв на печката.За това количество марината,8 крилца ми се виждат малко обаче.


Last edited by миш маш on 03 Мар, 2008 11:33 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 03 Мар, 2008 10:36 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Аз съм правила подобни, но с по-малко джинджифил, защото не го харесвам в големи количества. А, и ги пека в тава във фурната, понякога с фолио, понякога без.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB