Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:07 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Фев, 2008 10:49 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Още китайско..

Gingered Chicken Wings (Пилешки крилца с джинджифил)
Продукти:
8 пилешки крилца
4 с. л. соев сос
1 с. л. мед
2 с. л. лимонов сок
2 с. л. настърган пресен джинджифил
2 с. л. кетчуп
1 с. л. олио
Приготвяне:
1. Отделете крилцата при ставите.
2. Смесете останалите съставки и мариновайте крилцата в тази смес, покрийте съда и оставете в хладилника за 6-8 часа.
3. Печете на скара за около 15 мин или докато са готови, като често ги мажете с марината и ги обърнете по 2 пъти.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Фев, 2008 6:23 pm Сря 



Това пробвано ли е? Как не лепнат на скарата???? Плюс джинджифила усеща ли се много???


  
 
Сготвено на: 06 Фев, 2008 7:51 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Съжалявам, но не съм ги пробвала за сега. Само превеждам от тези книжки. Като ми дойде музата ще започна и с пробването. До тогава вие сте на ход за тестове и отзиви :)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Мар, 2008 8:21 am Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Фев, 2008 8:58 pm Вто
Мнения: 3
Location: Разград
Не би ли било хубаво, ако се изпекат на фурна? Така може да се облива с маринатата през цялото време. Ще направя това и ще пиша, но мисля, че ще бъде вкусно, съдя от маринатата. :idea:


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Мар, 2008 10:57 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аз съм ги правила с такава марината само,че ги пека върху решетката на фурната и отдолу слагам тавичката.Стават чудесни.А на скара от меда много залепват и стават черни.Може да ползвате и вентилатор ако имате такъв на печката.За това количество марината,8 крилца ми се виждат малко обаче.


Last edited by миш маш on 03 Мар, 2008 11:33 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 03 Мар, 2008 10:36 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Аз съм правила подобни, но с по-малко джинджифил, защото не го харесвам в големи количества. А, и ги пека в тава във фурната, понякога с фолио, понякога без.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB