Още една рецепта от книжка - The Oktoberfest Cookbook
. Много бира може да понесе според мен
Продукти:
6 филийки бекон
1 с. л. масло
1 глава лук, нарязан на кубчета
4 картофа, сварени и обелени
6 яйца
½ ч. л. сол
черен пипер
¼ ч. ч. прясно мляко
Приготвяне:
В тиган изпържете бекона, докато стане хрупкав. Извадете и изсушете на кухненска хартия. Изсипете мазнината от тигана, сложете маслото и задушете лука в него докато омекне. Добавете картофите и пържете докато станат златисти.
Разбийте яйцата (не много) и добавете солта, пипера, млякото и нарязания на кубчета бекон. Изсипете сместа върху лука и бъркайте докато стане готово.
Да ви е сладко. Че е и много лесно и бързо за изпълнение
.