Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:43 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Фев, 2008 4:23 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 20 Фев, 2008 3:41 pm Сря
Мнения: 1
Location: стара загора
продукти

филе от пъстърва 1 кг
старготини за опушване
масло краве 500 г
копър 30 грама
див чесун няколко стръка
зехтин 30 мил

пушенето е чрез така нареченото топло пушене
в тава се поставя стърготините върху легло от фолио
след това се слага подходяща по размер решетка
без да допира стърготините
полагаме филетата върху решетката и завиваме тавата с фолио като пробиваме малки дупки в краищата
поставяме я на котлона и пускаме бавен оган докато започне да излиза дим
и така за около 20 мин

студените вече и опъшени филета раздробяваме и освобойдаваме от кожата
смесваме с 350 грама от размекнатото масло и наситно нарязния копър
прекарваме през робот до еднородна смес
полагаме сместа в продулговата дулбока форма ТЕРИН и оставаме в хладилника до стягане


смесваме 150 грама от размекнатото масло с зехтина и нарязания див чесън
след което смесваме до еднороднос в робот

вадим терина и извайдаме от него вече стегнатия пастет
след това облепяме пастета от всички страни с размекнатата смес от робота
оставяме в хладилник до стягането

и консумираме


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Фев, 2008 4:33 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
петър петров написа:
...и консумираме


Пешоооо, Пешо! Не си казал с какво! :P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB