Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:57 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 44 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 19 Мар, 2008 4:16 pm Сря 



biskvitka написа:
Специалното брашно е от твърда пшеница дурум, но от нея пастата става леко сивкава. За жълт цвят се използват или жълтъци, или куркума (или и двете)


Ами защо тогава навсякъде пише, че жълтия цвят е от брашното. Не че е толкова важно. Принципно аз си купувам само готови кори, само една определан марка, от която сме много доволни. Италианска е, има жълт цвят. На мен ми е ясно, че се използват оцветител, но жена ми не й се занимава да точи.
Но понеже повдигнахте въпроса, ми е интересно.


  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 7:27 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
tom4ovi написа:
Ами защо тогава навсякъде пише, че жълтия цвят е от брашното.
Някакви линкове към това навсякъде?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 44 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB