Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:44 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Мар, 2008 2:18 pm Чет 



Ами аз кипвам малко оцета, но без да го редуцирам, за да може захарта да се разтвори. За жалост, не се получава сос. Абсорбира се почти напълно. Може отделно да се забърка още, с който да се сервира. Аз лично, сервирам с гъбен сос, в който нарязвам сварено яйце и кисели краставици.


  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB