Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:00 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Мар, 2008 9:54 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Браво Sony, страшен си.
Сега остава да ни поканиш на гости или поне да се явиш на поредната среща добре подготвен. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 11:56 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Фантастично описание! Фантастични снимки!!! Браво, Сони!!! Повече от изчерпателно е!

Не знам за "лекия" соев сос, но си струва човек да чете какво пише на ботилчиците с такъв. По принцип би трябвало да е произведен от ферментирана с помощта на пшенични зърна соя, но много производители бъкат в бистра водица какви ли не Е-та и го докарват на вкус.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 12:02 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Да,оцетът ми е оризов.Благодаря за подробната технология,точно от това се нуждаех!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB