Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:14 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Мар, 2008 4:27 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
500гр.свинско месо (по избор,но за предпочитане не много тлъсто)
2-3 глави стар лук
3-4 ск. чесън
джиндифил( ако е на прах една щипка,ако е корен 2-3 резенчета)
3 стръка пресен лук
сол
1с.л. нишесте или брашно
олио( ако искате да е в азиатски стил сложете подобаващо,ако не с обикновено слънчогледово)
соев сос
1ч.л. захар
2с.л. вермут или червено вино

Запържваме старият лук нарязан на полумесеци за 2-3 мин . ,на силен огън,добавяме джинджифила и чесъна,още 1 мин. разбъркваме.Слагаме месото нарязано на много тънки жулиени(за тази цел месото трябва да е леко замръзнало).Още 2-3 мин. разбъркваме,прибавяме останалите подправки,за около минута -две ,слагаме зеленият лук .Сервира се с много горещо с ориз.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Мар, 2008 4:50 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
Сервира се с много горещо с ориз.

:) Много приятна и слюноотделяща рецепта.
А оризът по-точно как? (Рецептите за ориз за гарнитура са безумно много)...


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Мар, 2008 6:42 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
gotin написа:
:) Много приятна и слюноотделяща рецепта.


Подкрепям!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB