Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:30 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Мар, 2009 11:45 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Сега разбирам защо не съм я запомнила. Звучи страшно интересно и много вкусно, но е твърде трудоемка за да установя, че домашните животни всъщност не обичат такава супа. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2009 11:05 am Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Мацо, супата е страхотна, пълноценна храна е и достатъчна за вечеря. Определено си струва да се опита.
Рецептата е писана без да се има предвид съществуването на херметическа тенджера. Нахута се продава готов в консерви и резултата е същия. Аз съм я правила за 1 час. Първата част се приготвя за 30 мин в херм. техджера, защото месото е нарязано на ситно.(Вместо овче слагам агнешко). Втората част също става за 30 мин - 15 - под налягане и 15 - за да се свари фидето. Само ВНИМАНИЕ С ЛИМОНОВИЯ СОК. Според мен, въпреки че е за 12 човека рецептата, е прекалено много, като се има предвид, наличието на голямо количество домати.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB