Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:08 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
 Рецепта: Зеленчуков пай
Сготвено на: 15 Май, 2008 9:05 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Gotin, знам ,че Чедър е твърдо , но ронливо сирене, но също така по горе съм написала , че съществува на пазара и топено сирене "Чедър"(най вероятно тип). Оригинала е английско , а другото френско. А какво да се използва в рецептата , може и кашкавал всеки сам ще си прецени.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB