Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:01 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Юли, 2008 8:34 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
4 телешки пържоли
4 парчета пyшена шyнка
4 филиики сирене грюер или ементал
1 яйце
галета
черен пипер и сол

Посолете и напиперете пържолите и ги разрежете на две (не напреко, а в дебелината - да се оформи нещо като портфейл). Поставете вътре една филиика сирене и една филиика шунка.
Затвотете. Оваляите в разбитото яйце и в галетата. Поставете за 10 мин в хладилника. Пъжете 10 до 15 мин на среден огън, като ги обръщате няколко пъти. Отцедете върху хартиена салфетка. Сервирайте с гарнитура картофи и салата.
Както отбеляза миш-маш, ако са дебели, могат да се сложат за малко във фурната. Стават още по-хрупкави.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Юли, 2008 1:38 am Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Единственият проблем за направата на тези любими мои мръФФки е намирането на свестни телешки шницели. Такива просто в България не съм виждал.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Юли, 2008 9:31 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Може да се направи и със свинско филе, или с пилешко. Резултатът е напълно задоволителен.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB