Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:45 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Юли, 2008 4:24 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Не помня по кое кулинарно предаване(пък и не беше преведено),нашироко разказаха и показаха как се прави тая прочута патица.Подробностите не помня,помня само,че за да се получи тоя ефект на хрускавост и гланц,сушиха горката патица със сушоар и вентилатор-трябвало да е засъхнало всичко по патицата,да няма и следа от влага,за да имате превъзходна хрупкавост.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB