Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:30 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Юли, 2011 10:01 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
А какво е "гнездото" на снимката. И да кажа - тази снимка ми харесва повече, но допускам, че оригиналът би ми бил по-вкусен:)


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Юли, 2011 11:55 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Топката е запържено фиде, което е само за декорация. Така и не ги опитах дали става за ядене. :)
И този вариант не е лош, малко по различно е месото, но също е хубаво. Всъщност на мен най-много ми харесва соса, който се получава. Тези дни ще го пробвам и с пилешко.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB