Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:06 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 07 Мар, 2010 11:20 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Купих си зелена италианска леща и прерових сума ти сайтове за да открия, аджеба, как точно я готвят италианците. Понеже нищо не харесах, а и попаднах на някаква испанска рецепта, от която запомних само чоризото, се отказах от идеята и спретнах това:

1 чаша леща
50 гр. салам, нарязан на кубчета
1 глава лук
2 скилидски чесън
бял пипер
къри
кимион
чубрица
сол
червен пипер
олио

Запържих салама на тефлоноф тиган и от там насетне адски стандартно, при това забравяйки моркова, сготвих лещата, като просто добавих салама. Тоест, задуших лука, сипах лещата, вода и салама и ги оставих да си врат на тих огън. След известно време добавих подправките, а тъкмо на финала леко запържих червения пипер и го сипах в лещата. Стана една чудна и твърде странна манджа:)) Мацин я одобри веднага, на малкото коте му трябваше втори опит за да реши дали му харесва или не, но после и то оцени положително:)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB