Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Апр, 2010 9:31 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
Gotin,лука няма да изгори,защото в тавата има бульон и портокалов сок.Като готвач ти знаеш,че в тавата при печене винаги остава по малко сос,които също може да се използва.Много ти благодаря за вниманието и за хубавите думи.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Апр, 2010 12:49 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
elena55 написа:
Gotin,лука няма да изгори,защото в тавата има бульон и портокалов сок.Като готвач ти знаеш,че в тавата при печене винаги остава по малко сос,които също може да се използва.Много ти благодаря за вниманието и за хубавите думи.


:) Явно бульонът трябва да бъде достатъчно, за да не остане лукът "на сухо". Рецептата наистина е чудесна, отдавна не ми е харесвала толкова рецепта... :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB