Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:14 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Авг, 2010 10:30 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Здравей и добре дошъл, roga i kopita!

Интересна рецепта ;)

:idea: Между другото, запичането е много сполучлив метод за рециклиране на останала от предишно ядене паста.


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Авг, 2010 2:47 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Наистина интересна рецепта и описана с доста добър стил :lol:
Една другарка, която живее в Гърция от доста години ми е разказвала подобна такава, но тя се мъчеше да реди спагетите, а не ги бъркаше. Тук явно е по-мързеливия вариант, което също ми харесва много. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Авг, 2010 1:25 pm Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Те византийците редят мусаката, че едни спагети ли ще ги спънат :).


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Авг, 2010 12:32 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз трябва да намаля голямото количество кашкавал и топено сирене. Тогава рецептата става нещо като мусака със спагети, което намирам за много разнообразно, лесно и вкусно.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB