Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Дек, 2021 6:49 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Апр, 2011 7:42 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Понеже прошутото тук не е чак така разпространено, пък и цената му е една "скромна" аз обикновено ползвам бекон за подобна рецепта, но първо запържвам, или както е модно да се казва сега, карамелизирам:) нарязан на ситно лук, след това бекона, може малко вино (да угасим:) и тогава сметаната. И наистина така много ми харесва всякаква паста.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB