Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:29 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Юли, 2011 4:24 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
ОТ да мине, хайде една чашка за готвача, ама не пипайте останалото. Не е много! За да се сгъсти достатъчно, течността да изври наполовина. А и в оригиналните варианти на рецептата, тези яйца се сервират с много сос.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Юли, 2011 9:25 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
:clap: Браво Миш. Най-после пусна тази прекрасна рецепта и още по-прекрасните ти снимки.
Наистина, това е една традиционна френска рецепта. От почти задължителните, за всякo уважаващo се бистро.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB