Искам да благодаря на
ludetina за това, че сподели и тази чудесна рецепта, на
Nefertiti за това, че даде идеята за картофите и на
Velikov за това, че има любознателна приятелка
Днес направих лещата по този начин. Прочетох внимателно всичките мнения за рецептата и ето какво направих:
-добавих няколко картофа;
-препекох лещата в сух тиган (както се запичат орехи), но не я смлях;
-добавих кориандър и джинджифил, както и малко чесън на прах;
-нямах лимон и вместо него сложих няколко капчици лют чеснов оцет (т.е. течността от мариновани с чесън люти чушцици);
-изпържих в олио (все пак, пости са
) 2 глави лук (от себе си добавих още една
).
Получи се нещо невероятно вкусно!
Моята препоръка към тези, които още не са опитали ястието, е да не отлагат повече. Пък после заедно ще