Браво ,
Алеко,много хубаво си сетил за тази,чудесна и хранителна рецепта!
Преди 2-3 години когато научих тази рецепта от една приятелка ,която се върна от Испания, го приготвях почти през ден..
Толкова ни се услаждаше.
Само искам да добавя,че това е основната рецепта,към нея вече всеки може да си добави каквото пожелае
.Аз лично си добавям леко запържени чушки,нарязани на кръгчета,босилек,риган,черен пиер и пресен магданоз(а за половинката и нещо дето е расло на кокал
).
За картофите искам да кажа,внимавайте да не ги препържите,защото после стават леко жилави.Номерът е да се махнат точно когато са позлатени и аха да станат розови.Казах махнат ,защото си прибавям запържените зеленчуци към разбитите яйца,после ми е по лесно да разпределя сместта в тигана.
Непременно го опитайте,после трудно ще минете отново на "обикновен" омлет!;)
П.С.Не знаех че се слага и чесън..ето нещо което непременно ще се пробва!