Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:19 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Май, 2005 2:52 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Сърбят ме ръцете да го пробвам това ядене. Като казваш "сирене пармиджано , сигурно имаш предвид твърд кашкавал пармезан? Защото на запад на всичко му викат сирене.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Май, 2005 3:40 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Точно това имам предвид. Доколкото знам, само у нас се прави тази разлика между "сирене" и "кашкавал", а иначе по света всичко си е Käse, Cheese, Fromage, Formaggio и т.н.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB