Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 03 Дек, 2021 6:35 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Май, 2005 12:55 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2004 1:55 am Нед
Мнения: 47
gotin написа:
Алеко написа:
Давай!


ОК!

Според мене синьото сирене може да се остави за съвсем накрая, без да минава термична обработка.
Просто да се поръси върху току-що запечения кашкавал и да се остави да поеме топлината от него.
Броколито, както и карфиолът е най-добре не да се режат, а да се късат на цветчета или розички.
Десетина минути е много - 4-5 стигат, за да е "ал денте", особено като се има предвид, че има и допълнително термично въздействие във фурната.
Като изключвам бялото вино by defolt, според мене най-добре би се хапвало с Bake rolls или ръжени сухарчета, ама все пак, с Bake rolls май е най-добре...


А аз си имам лщбима пица с четири видове сирене, но за съжаление незнам каква е рецептата. Ако някой знае нека ми я напише, полудявам за тази пица, така ухае :P , такъв вид ;) , такъв вкус :facelick: ......... :P


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Фев, 2008 6:32 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Фев, 2008 6:17 pm Сря
Мнения: 1
До тая рецепта и аз бях стигнала самостоятелно,водена само от кулинарската си дарба :P
Има и разножидности...Може сирената да се настържат и смесят с разбито яйце....Така се получава хрупкажа коричка.... :knife:
Понякога слагам под свареното броколи два реда тиквички *модерно (цукини)* на шайби нарязани.....
Също става много вкусно....


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB