Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:01 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Фев, 2006 7:54 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Юли, 2005 9:52 am Чет
Мнения: 98
Location: Варна
От известно време, като правя каймата за кюфтета на скара, слагам и настъргана зелена замразена пиперка-на 1 кг-1 средна пиперка-придава страхотен аромат. Един път пробвах и с червена, но не е същото-трябва да е зелена!


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Фев, 2007 4:33 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 20 Яну, 2007 7:56 pm Съб
Мнения: 2
Наистина става много хубаво ,аз слагам винаги, даже в каймата за пържени кюфтета. На мен идеята ми дойде от купешките шишчета, там слагат чушка и лук.Понякога нарязвам много наситно и малко парченце праз за аромат.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB