Добре съм ви заварила, чревоугодници
Знаех си аз, че няма да ви кажа нищо ново, ама карай...
Алеко, преди да си купя, и аз си мислех, че спокойно мога да мина и без нея... и още го мисля.
Не бих казала, че нещо става по-добре на МВ, отколкото по стандартния начин (освен може би задушени картофи), но може да се допусне разумен компромис между качество и време/усилия. Освен това таймера върши добра работа за такава като мене (вж. ника ми), да не говорим че на минутата решавам какво да размразя, а не го планирам 2 дни преди това
(аз и планиране - да, да!)
Ние сме двама + дете и понякога не си струва да пускам фурната на обикновената печка само за 2 гювечета, особено лятото. А откакто имам МВ ги ядем на поразия.
Иначе за НИЩО на света не бих заменила чушка от чушкопек
biskvitkе какви блатове могат да се пекат в МВ - да не са от бутертесто? Аз само 1 път пробвах баница - не стана естествено.
Хайде лека нощ, че се олях